Asfaltin pinta kiiltää

Siinä kohdassa, jossa mieli ja keho yhtyvät tai erkanevat, sijaitsee kaikkea mielenkiintoista. Siellä on muun muassa tila, joka pitää sisällään huippufiilikset. Huippufiilikset tuntee sekä keho että mieli, siitä tiedän että se paikka on niiden liitoskohdassa. Ollessaan määrittelemätön paikka ja laajudeltaan tuntematon, on mahdotonta tietää kuinka paljon huippufiilistä sinne mahtuu. Loputon tila se ei kuitenkaan voi olla. Tiedän sen siitä, ettei tällä hetkellä fiilistä pystyisi nostamaan enempää enää moni asia. Muut tuntemukset joutuvat nyt odottamaan vuoroaan, kunnes tässä mystisessä paikassa on tilaa.

Tilaa sinne tuleekin. Huippufiilispaikka vuotaa ja tuntien kuluessa jonottavatkin fiilikset pääsevät sinne ja antavat oman vaikutuksensa kehooni ja mieleeni. Pääsevät, sikäli mikäli ovat niin voimakkaita, että jaksavat odottaa. Jotkut huippufiilikset muuttuvat kuitenkin jo odotusvaiheessa, tai viimeistään huippufiilispaikkaan päästyään, oikeiksi tunteiksi. Kehon ja mielen liitoskohta on luonnollisesti hauras ja siitä saumasta pääsee vahvimmat tunteet imeytymään suoraan molempien käyttöön. Heikommat tuntemukset ja huippufiilispiikit laimenevat ja valuvat pois. Huippufiilispaikan huippufiilispitoisuus täten laskee. Se ei ole kuitenkaan vaarallista, se pitoisuuden lasku. Merkityksellisintä on se, kuinka paljon huippufiilistä ehti imeytymään mieleen ja kehoon.

Sielläkö ne tunteet sitten syntyvät? Kyllä, siellä. Tunteet ovat mielessä ja ne ilmenevät kehossa. Huippufiilispaikka on tavallaan tunteiden keskusyksikkö. Se kerää fiilikset kokoon, tulkitsee niitä, varastoi hetken ja sitten päättää jatkotoimenpiteistä. Voiko tunteita olla ilman että jokin tunneaihio olisi kulkenut huippufiiliskäytävää pitkin huippufiilispaikkaan? No ei oikeastaan. Jos tunne ei käy pyörähtämässä tässä huipputärkeässä liitoskohdassa, se on vain joko pelkkä ajatus tai hermosärkyä. Se on vain joko kehon tai mielen rampa tuntemus.

Kun huippufiilispaikka sitten tosiaan täyttyy, sitä tulee turraksi. Mikään ei vaikuta. Mikään ei voi pilata fiilistä, koska huippufiilispaikka on täyttänyt myös huippupahojen fiilisten tilat. Tilaa ei kertakaikkiaan ole. Sitä täytyy vaan hengitellä syvään, huippufiilistellä ja nauttia huippufiiliselämästä. Huippufiilismusiikista ja huippufiilisseurasta!