Onneni on olla pieni osa kokonaisuutta

—TOP 10 kommentit Karkkilan Puskaradio -Facebookryhmässä—

”eikö teillä vittu oo muuta tekemistä ku jahtaa lapsia jotka pitää hauskaa??!!”

”vittu ainaha auton voi pestä”

AIHE: Lapset heittelevät kananmunilla autoja ja näyttelevät keskisormia. Myös nuoret osallistuivat tähän keskusteluun. Heillä on ilmeisesti tietoa kananmunien heittäjistä. Keskusteluun on nostettu muistutuksenomaisesti, että kaikkihan me olemme nuoria joskus olleet.

”on sit alko abb konjakki maistiaiset,on siel kaikki luppa suut norkoomas.. saati sit jossain joku onnettomuus.on vaan tosi..”

AIHE: Helsingintiellä tapahtunut onnettomuus. Keskustelu ajautui onnettomuuden jälkeisiin tapahtumiin. Tämän kommentin pointtia en ikävä kyllä pysty nyt selventämään.

”Vahtikoirat esiin!”

”Aika törkeetä toimintaa hyvä että ilmottelit tänne osaa pitää koirat valmiudessa”

AIHE: Ilmeisesti ulkopaikkakuntalainen on poikennut Porintieltä pahaenteisesti Karkkilaan.

”Laittavat tiedustelijat asialle, josko talo tyhjänä juhannuksena, kuskit kykkivät autoissa taaempana. Tätä tämä vapaa liikkuvuus on meidän osalta  Onneksi ollaan aina himassa, ja varustauduttu!”

AIHE: Kerjäläisiä käynyt karkkilalaisten ovien takana. Keskustelussa yritetään miettiä keinoja torjua sekä kaupustelijoita että kerjäläisiä. Koirat ja ”varautuminen” tuntuvat hyviltä ideoilta. Kuitenkin tuo kotona pysyminen olisi mielestäni tässä kohtaa se paras keino.

”entäs jos ihminen on yhtä laiha ottatteko sihen myös kantaa??”

AIHE: Helsingintiellä nähty huonokuntoinen koira. Kommenttien määrästä päätellen koko Karkkila osallistuu koiran pelastamiseen tai ainakin ryhmäpaheksuntaan. Keskustelu meinasi ajautua siihen onko ylipäätään oikein puuttua toisen ihmisen asioihin. Nopeasti keskustelu palautui kuitenkin takaisin paheksuntaan.

”Niskasta kiinni, kiskoo ulos ikkunasta ja tokaisee vaan että se on sitte valssin paikka.”

AIHE: LIDLin parkkipaikalla on tarjottu karkkilalaiselle käyntikorttia ja kultasormusta. Tanssilavoilta tuttua kikkaa ehdottaa eräs keskustelija.

”No nyt ! Äsken kolahti postiluukku….jippii….”

AIHE: Karkkilalaiset ovat kovia päiväpostin odottajia. Ikinä ei tiedä mitä sieltä tulee! Nyt kuitenkin postin uudet jakeluajat ovat aiheuttaneet hämmennystä karkkilalaisissa ja asiaan vaaditaan joku roti.

”Hienoa !!! Moponuorille kiitokset !!!”

AIHE: Moponuoret olivat päästäneet karkkilalaisen jalankulkijan tien yli Helsingintiellä. Ilmeisesti Karkkilassa ollaan pikkuhiljaa luopumassa termistä ”mopopojat” ja siirtymässä kohti sukupuolineutraalimpaa ilmaisua, ”moponuoret”.