Tämä on syksy ja nyt

Tulen kotiin ja laitan takkaan tulet. Avaan tietokoneen. Luen sähköposteja, päivitän Facebookkia, päivitän Twitteriä. Sen jälkeen luen nettilehtiä ja blogeja. Mietin haravoimista. Päivitän Facebookkia ja Twitteriä siinä välissä. Käyn nettipankissa. Laitan villasukat. Tarkistan oman blogini lukijamäärän ja onko tullut kommentteja. Luen hesarin. Päivitän Facebookkia ja Twitteriä. Katson onko Fancyssa jotain uusia hienoja kuvia. Juttelen vähän aikaa Facebookissa jonkun kanssa. Luen lisää blogeja ja päivitän välissä Twitteriä. Luen puhelimesta työsähköposteja. Päivitän samalla puhelimella Facebookkia ja katson onko Twitterissä jotain. Laitan toiset villasukat. Vastaan iMessageen ja WhatsApp-viestiin. Kirjoitan koneella jotain nasevaa Facebookkiin, Twitteriin tai blogiin. Lisään puita ja otan viltin päälleni. 12 astetta sisällä.

Renkolainen syksy. Tykkään ja en tykkää.