100.

Hyvät lukijat,

olen nyt valmis raottamaan The Wonder Of Arvi -blogin taustaverhoa. Olen valmis antamaan siemauksen siitä gloriasta, jonka saan tuntea kirjoittaessani mieleenpainuvia artikkeleita. Annan teille näköalan sisimpääni, kahlatessani taustamateriaalin syvissä vesissä ja kirjoituksen hedelmiä poimiessani, eli niin sanotusta, puhtaiden lakanoiden tuoksuisesta, jälkipyykistä.

Ei se ole ainoastaan se, että menestyksekäs The Wonder Of Arvi –sivusto on klikattu auki yhteensä 39:ssä eri maassa, mukaan lukien Hong Kong, Etelä-Afrikka ja Ahvenanmaa. Etelämannerta lukuun ottamatta, blogini on vieraillut jokaisella mantereella. 

Ei se ole se, että parhaimpina päivinä, hyvät lukijani, suositulla sivustollani vierailee satoja ja taas satoja tiedonjanoisia ja tarinannälkäisiä kirjoitetun tekstin ystäviä.

Ei se ole myöskään pelkästään ne mielenkiintoiset keskustelut, joihin nämä 99 aiempaa kirjoitustani, ovat minut johdattaneet. Eikä myöskään ne keskustelut joiden inspiroimana näitä artikkeleita on luotu.

Kyllä, hyvät lukijani, suuren ilon minulle tuottaa ne satunnaiset Googlen hakusanat, joilla blogiini on päädytty. Ja kyllä, taustakoneistoni tallentaa jok’ikisen hakusanan jotka ovat antaneet internettiä selaavalle intellektuellille mahdollisuuden tutustua ajatuksiini näiden kirjoitusten välityksellä. Voin vain todeta, ’ole hyvä’, kaikille teille jotka olette löytäneet vastauksen mieltänne vaivanneeseen kysymykseen.

Tämä järjestyksessään sadas (100.) artikkeli esittelee näistä hakusanoista valitun parhaimmiston, pienien kommenttien saattelemana.

1. ”Rytmissä taputtaminen”

Kuinka onnekas täytyy olla hänen, joka on etsinyt ohjetta, neuvoa, konsultointia tähän ajattomaan ongelmaan: Kuinka taputtaa käsiä yhteen niin ettei näytä ja kuulosta idiootilta. Ja voin kertoa, että löydettyään kirjoituksen Aplodeja, seinään nyrkilläei hän ole joutunut näppejään nuolemaan. Vastaus on siellä. Ultimaattinen taputusanalyysi ottaa kantaa eri taputtaja-arkkittyyppeihin ja heidän taputusmaneereihin. Oi sitä onnellista päivää kun tilasto-sivulleni ilmestyi hakusana rytmissä taputtaminen. Tiesin luoneeni jotain tärkeää.

2. ”Kaipaan alkoholia”

Niin. Jos vaan tämän reppanan olisin kasvotusten saanut tavata sillä hetkellä kun hänen tärisevät etusormensa olivat saaneet naputeltua näppämistöön sanat: ”kaipaan” ja ”alkoholia”. Olisin huokaissut ja sanonut: ”Ystäväni, tulit oikeaan paikkaan”. Noin yhdeksän vuoden alkoholittomuus elämässäni ohjasi minut risteämään, jonka tienviittoina toimivat Alkoholi ja Alkoholittomuus. Tiedätte, tai ainakin arvanette kuinka siinä risteyksessä pienen janoisen ihmisen käy. Alkoholista ja sen kaipuusta näkemyksiini pääsee tutustumaan muun muassa artikkelin Still Counting kautta.

3. ”Teemu Brunilan vaimo”

Älä naura, vai tiedätkö oikean vastauksen? Ei tiedä moni muukaan, sillä tämä on yksi yleisimmistä blogiini johtaneista hakusanoista. Ero kahteen edelliseen hakusanaan ja artikkeliin, tällä hakusanalla on, ettei sen takaa löydy oikeaa vastausta. Sen takaa löytyy hyvin, hyvin tarkkaan tehdyn sanoitusanalyysin pohjalta viimeistelty vahva spekulaatio aiheesta. Voit tottakai itsekin tutustua näihin päättelytyön nerokkaisiin tuloksiin Now you understand, it´s a wonderland -artikkelissa, mutta ole tarkkana että pysyt alati muuttuvassa juonessa mukana.

4. ”Mitä sanoa hiljaisuudessa”

Tottakai tähän löytyy vastaus, mistäs muualtakaan, kuin The Wonder Of Arvi -blogista. Viittaan tietenkin blogini alkulähteille, niinkin kauas kuin järjestyksessään toiseen kirjoitukseeni: With silence comes peace. With peace comes freedom. With freedom comes silence. Kirjoitus avaa usein hiljaisuuteen liitettyä Nakki-teoriaa ja opastaa toimimaan kiusallisen hiljaisuuden ottaessa keskustelun teräviin kynsiinsä. Suosittelen kaikille teille, joilla on tapana joskus keskustella jonkun kanssa.

5. ”Hyviä karkkeja”

Se, miksi joku hakee Googlesta tietoa hakusanalla hyviä karkkeja saattaa olla sinänsä kiinnostavampi asia kuin se, mihin tällä hakusanalla blogissani päätyy. Sillä päätyy artikkeliin nimeltä It´s not about the money, money, money. Kirjoitus itsessään on ’luevähintäänkolmestijottaymmärrätedesjotain’ -tyyppistä materiaalia, mutta pitää sisällään viisauden. Kyse on tottakai tyytyväisyyteen, onnellisuuteen ja tilanteen tietoiseen hyväksymiseen johdatteleva Karkkipussiteoria, jonka olen kehittänyt. Karkkipussiteoria onkin todennäköisesti vastaus Google-haun tehneelle herkkusuulle. Se kertoo hyvistä karkeista.

Niin, ole hyvä vain!

Hyvät lukijani, nyt kuitenkin on käynyt niin etten enää saa jatkossa tätä tietoa Googlen tiukentaessa hakujen salausta. Jos päädyt tähän blogiin, niin kerro joskus miten sen löysit. Tykkää siitä, jaa sitä ja kommentoi sitä ja sen kirjoituksia, mikäli ne koskettivat tai herättivät ajatuksia. Tai muuten vaan.