Sky full of (rock)stars

Yläilmojen sanansaattaja ja hädän hetkellä uskottu profeetta. Hän on Jumalasta seuraava ja tietävä paikkansa niin maan päällä kuin taivaissa. Vaikka hän lentää vahvoin siivin, hän ei ole lintu.

Linnut

Pyhän Pietarin porteilta, taivaan ovelta, seuraava ovi alaspäin on hänen ovensa. Siihen oveen harvemmin koputetaan – se avautuu silloin kun on tarve. Eikä se ole vain yksi ovi. Hänen oviaan on ympäri maapallon, tälläkin hetkellä, niin ilmassa kuin maan kamaralla.

Portti

Oven takana on paikka niin rikkaille kuin köyhille. Matkaan päästäksesi, sinun on esitettävä hänelle eräänlainen lippu, matkalippu. Vaikka oven takana on yksi turvallisimmista paikoista, kohtaat kehossasi jännitystä. Hän toivottaa sinut kuitenkin aina tervetulleeksi ja tarjoaa usvaverhossa virvokkeita.

Piikit

Hän huolehtii sinusta. Ei ole niin pientä asiaa etteikö sitä häneltä kannattaisi kysyä, kun jokin askarruttaa. Hän ei epäile jakaa ajatuksiaan meille. Hän ei ole Jeesus vaikka niin saattaisi luulla.

Sonni

Hän on lentoemäntä.

Tuo iltapäivälehtien luottopakki. Kun et mistään muusta keksi kirjoitettavaa, kysy lentoemännältä jotain ja kirjoita siitä. Oivalsin lentoemännyyden arvovallan ja lähdin itsekin kirjoittamaan lentoemännistä. Ainoa ero on se, että minä en kysynyt lentoemänniltä mitään, joten tämä teksti ei tule tuottamaan sitä pientäkään lisäarvoa kenellekkään.

Olen ainoastaan koonnut viime viikkojen lentoemäntäuutisoinnin yhteen nivaskaan, kylpenyt siinä ajatuksissani ja jäsennellyt lentoemäntätiedon tiiviiseen tietopakettiin. Olen siis tehnyt pienen palveluksen teille, hyvät lukijani. Teidän ei tarvitse kahlata läpi samaa uutistulvaa kuin minä, vaan löydätte kaiken lentoemäntäuutisten sisällön tältä sivulta. Tässä ja nyt.

Lentoemäntä

Ensinnäkin, valitse matkakohde huolella. New York ja Phuket ovat hyviä kohteita. Azoreilta saa mustaamakkaraa ananaksen kanssa. Kuka tietää mitä muuta sieltä voi löytää. Maailman paras lentokenttä on Kokkola-Pietarsaaren kenttä. Sieltä löytyy niin ystävällinen henkilökunta kuin langaton internetkin. Älä kuluta rahaa, vaan yritä säästää mm ruoassa, liikkumisessa, majoituksessa ja ostoksissa.

Pakkaa mukaan vain ne asiat joita tarvitset. Vaatteita voi ostaa myös ulkomailta. Pakkaa mukaan vain rypistymättömiä vaatteita. Jos kuitenkin pakkaat mukaan rypistyviä vaatteita, kääri ne rullalle tai käytä ilmatiiviitä pusseja. Älä pakkaa mukaan partaterää, se voi aiheuttaa vaaratilanteen itsellesi ja muille. Näin on käynyt.

Lennon aikana pidä kengät jalassa. Tai ainakin sukat. Älä ole paljain jaloin. Jos olet paljain jaloin, älä laita jalkojasi siihen pöydälle. Älä ainakaan leikkaa varpaankynsiä siinä pöydällä. Pidä jalat pois käytävältä. Ota korkokengät pois kun hyppäät ulos lentokoneesta. Pidä kengät jalassa ainakin nousun ja laskun ajan jos istut varauloskäyntipaikalla. Jos sinulla ei ole esim terveet jalat, älä istu varauloskäyntipaikalla. Jos toimit näiden ohjeiden vastaisesti, löydät itsesi todennäköisesti kuvattuna internetistä. #PassengerShaming

Näin, tämä hiljainen tieto oli ripoteltuna yhteensä kolmeentoista artikkeliin. Jos haluat tutustua vielä syvemmin lentoemäntien paljastuksiin tai asioihin joita et tiennyt lentoemäntien tekevän niin listasin vielä ne uutiset tähän. Ole hyvä.